"Свети Влас" с ударни трансфери

Сезонът в "Б" Областна група - Изток е в разгара си, но това не е проблем да се работи в движение по селекцията в "Свети Влас". 

Наставникът Станимир Стоянов посети бургаския клон на БФС, където картотекира двама нови състезатели - Тони Дерменджиев и Диян Колев.
И двамата за последно носеха фланелката на "Равда". 
Не е тайна, че в "Свети Влас" вече мислят за влизане в "А" Областна група, но с уговорката, че имат собствена база. Такава в Свети Влас се строи, което означава, че в близките години клубът най-вероятно ще изкачи стъпка напред във футболната йерархия на България.

"Първи можем да станем много трудно. Има много равностойни отбори, но поне ще се опитаме да поддържаме интригата.", обективен е Станимир Стоянов.
Неговите възпитаници са на 2-ро място в "Б" ОГ - Изток. "Свети Влас" е с 9 точки, колкото има и лидерът "Звезденбург" /Бургас/. 

Припомняме, че на старта именно "Звезденбург" нанене кошмарно поражение с 8:0 на "Свети Влас". След това дойде победен рейд за тима от община Несебър, който последователно се наложи над "Равнец" (4:2), "Ветрен" (5:1), "Сокол" /Порой/ (3:1).


FACEBOOK: BURGAS FOOTBALL
YOUTUBE: BURGAS FOOTBALL
INSTAGRAM: BURGAS FOOTBALL