„Странджанец“ и „Русокастро“ не се победиха


Двубоят „Странджанец“ /Царево/ - „Русокастро“ бе с акцент за една от най-интересните срещи в 17-ти кръг на „А“ Областна група.

Съдейки по крайният резултат – 3:3, срещата наистина е предложила добър футбол, много голове и вероятно задоволството от страна на феновете, избрали да попълнят свободното си време в неделя с футболната продукция на стадиона в Царево.

Две от попаденията за домакините е реализирал Кирил Димитров, а веднъж точен е бил Максим Сотиров.

Головете за „Русокастро“ са реализирали Стоян Тенекеджиев, Атанас Стоянов и Иван Грингов. Дузпа е пропуснал Красимир Илиев, за когото от тима на гостите посочиха, че е бил най-добрия на терена.

„Получи се равностойна среща, в която се проведе сериозна битка на тежък терен. Както можехме да спечелим, така и да загубим. Радващото е, че в пореден мач проявихме характер, успяхме да изравним в края и не допуснахме загуба.“ заяви президентът на „Странджанец“ /Царево/ Калин Стоянов.

Колегата му от „Русокастро“ Димитър Пейчев сподели, че „Странджанец“ е стоял много добре на терена.

„Направиха ми много добро впечатление, стояха добре на терена, но ги надиграхме.“, каза той.

Във временното класиране на „А“ Областна група „Русокастро“ е с 30 точки, с мач по-малко от водача „Вихър“, който има 42 т.
„Странджанец“ /Царево/ е 7-ми във временното подреждане с актив от 17 точки.

В следващите си двубои „Странджанец“ ще гостува на „Камено“, а „Русокастро“ ще приеме „Балкан“ /Планиница/. Двубоите са на 21-ви април, неделя, от 17:00 часа.

Резултати и временно класиране в „А“ Областна група след проведените двубои от 17-ти кръг – в Bulgarian-football.com.