В „Манолич“ предлагат проверка на лични карти срещу „Липа“ /Череша/


Любопитно предложение отправи президентът на „Манолич“ и кмет на едноименното населено място Белгин Кадиш пред Burgasfootball.com.

По повод предстоящата среща с „Липа“ /Череша/ на 12-ти май, която е решителна за титлата в „Б“ Областна група Запад, Белгин Кадиш заяви:
„Предлагам футболистите от двата отбора да бъдат проверени и с лични карти, освен с картотеки, за да са сигурни всички, че състезателите са реални. Ние сме готови на този вариант. Искам също така да заявя, че за срещата ще бъде осигурена солидна охрана, за да бъде гарантирано нормалното протичане на мача. Проблеми няма да има. Искаме да играем футбол при едно реално съдийство, а който е по-добър, той да спечели.“, заяви Белгин Кадиш, който е един от уважаваните бивши футболисти на „Манолич“ от близкото минало на отбора.

Припомняме, че през есента "Манолич" загуби с 1:2 при визитата си в Руен на "Липа" /Череша/. Това бе и единствената среща до момента, в която възпитаниците на старши треньора Хасан Кьор - Кройф не успяха да усетят вкуса на победата.