„Балкан” /Добра поляна/ със съобщение към ОС на БФС-Бургас

„Балкан“ /Добра поляна/ може от есента да не участва в Областните групи, ако от ръководството на Областната централа не проявят разбиране към отбора. 

Това стана ясно от думи на Али Чолак, мениджър на „Балкан“, който тази година отбелязва 10 години от завръщането си на футболната карта.

Ние да не сме Африка ? 3 отбора от района на руенския балкан и айтоско оставаме в „Б“ Областна група Запад, ако приемем, че „Манолич“ и „Липа“ /Череша/ влязат в „А“ Областна група. 
Няколко села, да не казвам турскоезични, не ни искат в Бургас. Не е коректно. Ако ще играем, да играем. 
Поддържаме със зор отбора си. Нека „Липа“ да влезе в горната група, ние да спрем, да са спокойни БФС, ако това искат, с което може би целят да закрият групата, в която участваме. 
Момчетата искат да играят футбол, но не по 3 мача на полусезон.“, заяви разочарован Али Чолак, който визира силно ощетено (като брой мачове) настоящо първенство в „Б“ ОГ Запад, в което участват 5 отбора (бяха 6, но през зимата „Сокол“ /Ябълчево/ прекрати участие), за разлика от „Б“ ОГ Изток, в която са 11 клуба.

Междувременно стана ясно, че в Добра поляна съвсем скоро ще започне изграждане на игрище за мини футбол, което се очаква да бъде готово в рамките на два месеца.