Яни Илиев с благодарности към „Манолич“


Доскорошният състезател на „Манолич“ Яни Илиев пожела чрез Burgasfootball.com да отправи благодарности към управата на тима от община Сунгурларе.

Искам да изразя огромните си благодарности към Хасан Кьор, старши който правеше всичко възможно да се чувстваме отлично. Също така и на кмета на село Манолич Билгин Кадиш, който ни прие радушно още от първата секунда на престоят ни там, както и на капитанът на отбора Кезим Агуш, който се постара да бъдем част от колектива. И не на последно място на всички момчета от Манолич, с които играхме рамо до рамо почти година и половина. Пожелавам им успех и се надявам отбора да продължи развитието си напред и в по-горната група. За жалост от другият сезон голяма част от играчите няма да сме в този отбор - аз, Диман Николов, Николай Кръстев, една от легендите на клуба Бюлент Чьол, Димитър Чолаков.
Направихме един добър сезон, за жалост се препънахме на предпоследното стъпало. Неприятен начин да приключим сезона. Хората в Манолич заслужаваха да видят мач, който да излъчи първенеца в групата. Честитя на „Липа“ /Череша/ първото място, но цялото насяване на напрежение от определен човек беше много излишно.“, пише в писмо до сайта ни Яни Илиев.