„Черно море“ /Бс/ и „Устрем“ /Тънково/ си вкараха 7 гола

„Черно море“ /Бс/ се наложи с 4:3 над „Устрем“ /Тънково/ в контрола между двата отбора, състояла се в неделя вечер на стадиона в кв. Рудник, Бургас.
За победителите на два пъти точен бе Севдали Севдали, а по веднъж се разписаха Любен Стефанов и Рафаел Иванов. За гостите вкараха Яни Наумов, Илми Йорданов и Цветан Вутов.

„Стана много добър мач. С една идея превъзхождахме съперника, но „Устрем“ заслужават похвала, защото не са случаен отбор. Ние продължаваме да изграждаме облика на „Черно море“. Все още пробваме различни момчета, но постепенно ще избистрим групата, за да сме готови за първенството.“, сподели мениджърът на „Черно море“ /Бс/ Марин Йорданов.

„Слаб мач за нас, без съмнение. Не искам да звучи като оправдание, но определено липсата на огромен брой основни състезатели оказа огромно влияние върху продукцията ни на терена.“, обясни асистент мениджърът на гостите от Тънково Димитър Георгиев.
Той допълни още, че най-важното след тази контролата е, да бъдат извлечени необходимите поуки, за да се изчистят грешките за в бъдеще.

Следващата проверка на "Черно море" /Бс/ е на 11-ти август, неделя, от 18:00 ч. в Средец срещу "Странджа Агрокорн".
В програмата с контроли на "Устрем" /Тънково/ е планиран двубой със "Звезденбург" на 18-ти август.