Капитанът на „Карнобат“ Пламен Димитров: "Нещата ще се получат, отборът има потенциал"

Капитанът на „Карнобат“ Пламен Димитров коментира изминалата среща с „Марица“ /Пд/, в която той и съотборниците му отстъпиха с 1:3, в двубой от 3-ти кръг на Югоизточна Трета лига.

"Малко тежко се говори след такава загуба у дома. В отбора има голяма конкуренция. Очаквах, че ще се справяме по-добре по време на мачовете, но тази среща ни изигра лоша шега. Приехме инициативата до 30-та минута, така смятам, но една нелепа грешка ни костваше да ни реализират гол. Тежко се приемат индивидуалните грешки. Смятам, че ако ние бяхме отбелязали първи гол, щяхме да се справим по-добре. Въпреки това изравнихме. Имахме едно-две чисти положения. Вместо да поведем, на нас ни вкараха още два гола. Имахме малко повече брак в ответните атаки. Този път не се получаваха нещата, малко повече грешахме.
Надявам се всички виждат, че имаме потенциал. Просто трябва да пречупим тази негативна серия, която малко ни преследва. Трябва ни малко късмет. Смятам, че потенциала на „Карнобат“ е доста по-голям, така че, ще се получат нещата.
Благодарим на публиката ни за сериозната подкрепа. Очакваме ги и на следващите ни двубои.“