Теодор Иванов: „Карнобат“ще се бори за по-добро и призово класиране


Президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов коментира изминалата среща с „Миньор“ /Раднево/ (1:1).

Първо, поздравявам нашите момчета от „Карнобат“ за много силната игра, защото се изправихме срещу един от клубовете, които имат претенции за влизане в „Б“ група.
Миньор“ със сигурност ще бъдат фактор в първенството при разпределянето на първите места. Това ми дава надежди, че „Карнобат“ има потенциал и ще се бори за едно по-добро и призово класиране, спрямо миналата година.
Наистина, неприятно е в 90-та минута да ти вкарат гол. Отборът е разстроен, но такъв е животът. Не си вкарахме положенията, а в края допуснахме нелеп гол, почти автогол.
Аз съм доволен, че не допуснахме да загубим. Имахме една закачка с „Миньор“ и всички очакваха, че ще загубим, но видяха, че не паднахме, а можехме и да победим.
Присъствалите на мача видяха, че Петър Колев си е стар хищник в наказателното поле – от две положения вкара едно. Той е това, което липсваше на отбора миналата година.
Хюсеин Садула много е израснал, познавам го още от юноша и знам, че има потенциал, но не беше развит. И той вдигна нивото на отбора. Мисля, че предстоят доста интересни мачове за наблюдаване.
Ако играем с това желание, с тази мотивация, мисля, че поне в домакинските срещи няма да имаме никакви проблеми, а и навън.“