Браво ! В „Камено“ взеха важно и хубаво решение


В „Камено“ започва процес по налагането на юноши в мъжкия отбор, научи Burgasfootball.com. Още в предстоящите контроли се очаква трима състезатели на възраст 17-18 години да получат шанс за изява, а в перспектива ще се дава възможност На всеки, който покаже потенциал, да играе за представителната гарнитура на „Камено“.


В момента близо 60 деца тренират в детско-юношесшката школа на „Камено“, а детска формация участва в първенството при Футбол 7. От сезон 2018/19 въпросната гарнитура ще се включи в шампионат за Футбол 9.
Искаме да подсигурим бъдещето на ФК „Камено“. Дълги години нямахме детско-юношески футбол. От две години сме го възродили. Ще продължим да работим активно с децата на Камено.“, сподели президентът на отбора Мартин Желязков.

Мъжкият отбор на „Камено“ ще проведе първата си зимна контрола на 23-ти февруари с „Русокастро“. На 3-ти март пък е предвиден спаринг с „Равда“. Работи се по въпроса за осъществяване на контрола и на 9-ти март, когато „Камено“ почива при подновяването на пролетния полусезон в „А“ Областна група.

В есенното подреждане на бургаската четвърта дивизия „Камено“ е на престижното 3-то място с актив от 17 точки (5 победи, 2 равенства, 3 загуби, голова разлика 24-12).