„Банево“ се наложи над „Бяла река“ /Зайчар/, дебютант вкара гол


Втора зимна проверка, организирана със съдействието на Burgasfootball.com, се проведе днес на стадиона във Ветрен.

Участникът в „Б“ Областна група – Изток „Банево“ спечели с 3:1 срещу четвъртият в класирането на „А“ Областна група „Бяла река“ /Зайчар/.

Двубоят се проведе на отлично подготвен терен при добър зрителски интерес, хубав футбол и коректна игра под зоркото наблюдение на съдията Димо Аспарухов и неговите асистенти Петков и Миланов.

Таньо Танев откри за домакините в 12-та минута, когато отбеляза след изстрел от малък ъгъл.

След почивката Денис Стефанов покачи на 2:0 след гол-шедьовър от фаул.
Халил Халил намали на 2:1 в 69-та минута.
Крайното 3:1 оформи дебютантът в редиците на „Банево“ Николай Стоянов.

И двата отбора имаха допълнително по няколко изгодни положения за гол, които обаче бяха предотвратени от отлично пазилите вратари на „Банево“ и „Бяла река“ /Зайчар/.

В редиците на „Банево“ единственото ново име, за сега, е именно един от голмайсторите Стоянов, който е местно момче. Други нови попълнения не се очакват, като от управата на клуба споделят, че и в перспектива целта е да играят само местни момчета от бургаския квартал.

За „Бяла река“ в игра се появиха две нови момчета, но от треньорския щаб признаха, че в тази среща са били лишени от услугите на няколко основни състезатели.

„Банево“ е в процес на разговори за контрола със „Странджанец“ /Царево/ в края на идната седмица, докато „Бяла река“ /Зайчар/ ще тества своите състезатели срещу „Равнец“.

Очаквайте мултимедия от мача в Burgas Football Online през новата седмица