„Устрем“ и „Равнец“ не се победиха, става горещо за 3-тото място


Освен дербито „Черноморец“ /Несебър/ - „Звезденбург“ /Бс/ (3:2), 14-ти кръг на „Б“ Областна група Изток предложи и друг любопитен двубой, в който един срещу друг се изправиха „Устрем“ /Тънково/ и „Равнец“, които вече по навик оформят интересни и непредсказуеми двубои. 
И този беше такъв, след като до края на редовното време гостите имаха аванс от един гол, но в добавеното време съдията даде дузпа на тънковлии, които вкараха и стигнаха до равен.

Гостите на два пъти повеждаха в резултата с попадения на Станимир Майсторов – КАсамето, като междувременно гол за „Устрем“ отбеляза новото попълнение Георги Дойчинов. 
За равенството 2:2 от дузпа в 90+3 минута реализира Милен Маринов.

„Определено опонентът бе надигран, дори за мен втората част се игра на една врата - тази на противника, но стъпихме накриво два пъти и гостите съумяха да вземат точка.“, сподели президентът на „Устрем“ /Тънково/ Милчо Янчев.

„Бяхме с 11 човека, нямахме резерви. Два пъти повеждахме, но в 94-та минута домакините изравниха от дузпа, каквато за мен нямаше.“, сподели един от опитните състезатели на „Равнец“ Георги Стоянов.

Във временното класиране „Устрем“ и „Равнец“ са съседи с по 22 т.
„Равнец“ е 3-ти, „Устрем“ /Тънково/ е 4-ти.

В следващата си среща „Устрем“ ще гостува на „Ветрен“ в неделя (31-ви март) от 17:00 ч., а в събота от 15:30 ч. „Равнец“ приема на своята база първенецът в класирането „Черноморец“ /Нс/.

*Снимката е архивна