„Равнец“ загуби от „Черноморец“ /Нс/, доигра мача с 9 души

Интересен е бил първият двубой от 15-ия кръг на „Б“ Областна група Изток, в който „Равнец“ загуби домакинството си на „Черноморец“ /Несебър/ с 1:4.
За символичните домакини гол е вкарал Иван Ангелов, а за „черноморци“ с хеттрик се отчита Васил Банов. Съотборникът му Иван Тошев се разписа веднъж.

За „Равнец“ срещата е приключила с двама състезатели по-малко (поради червени картони).

„Двубоят беше „на кантар“. Червените картони на Пламен Пейчев и Георги Атанасов са реални, макар че вторият можеше да бъде спестен. Преди седмица срещу „Устрем“ не бе изгонен техен играч в 15-та минута, сега отстраниха наш човек за същото нещо. Не сме доволни от съдийството. При 0:2 ни отмениха гол.“, заяви разочарован президентът на „Равнец“ Димитър Радев.

Видео репортаж от срещата "Черноморец" /Несебър/ - "Звезденбург" /Бургас/ (3:2) + бонус трейлър


„За нас победата е безпроблемна. Похвално е за "Равнец", че с човек по-малко ни отбелязаха гол, но това не повлия на стремежът ни към трите точки.“, заявиха от щаба на „Черноморец“ /Несебър/ след мача.

В следващата си среща „Равнец“ ще гостува на „Долно Езерово“, а „Черноморец“ /Нс/ ще бъде домакин на „Ветрен“. По програма двубоите са на 7-ми април, неделя, от 17:00 ч.

Временно класиране в "Б" Областна група Изток - в Bulgarian-football.com