Тъжна вест ! Напусна ни голям футболен приятел

Днес е тъжен ден за регионалния ни футбол, за средите на аматьорския ни футбол в района на община Несебър.
Разделяме се с един голям футболен приятел, човек и личност, който през годините многократно е показвал обичта си към най-популярната игра и всеотдайността си към ФК „Оризаре“.

Рано тази сутрин почина Тодор Стоянов – дългогодишен състезател на ФК „Оризаре“, а по-късно през годините и служител на спортната база в с. Оризаре, чийто труд винаги даваше отлични резултати за състоянието на терена, съблекалните и всичко останало, когато ФК „Оризаре“ посрещаше гостуващите отбори.

До последният си миг Тодор Стоянов копнееше за момента, в който Оризаре отново ще има футболен отбор. Е, не го дочака.

Тези, които го познавахме по-отблизо, със сигурност ще го запомним само с хубаво. Всеотдаен, с добро чувство за хумор, готов да помогне всекиму. Имаше огромни и безценни познания за регионалния ни футбол.

Тодор Стоянов с удоволствие разказваше за по-старите футболни времена и за местата, където някога се е играло футбол, като Повдис, Трънак, Деветак, Съдиево и други села. 
Разказваше как навремето се е пътувало дори с камиони за футболни срещи, тъй като е нямало алтернативни варианти за транспортиране, а по-късно през годините, някъде през 70-те и 80-те години на XX-ти век, феновете на ФК „Оризаре“ са били толкова многобройни, че са идвали с автобуси при гостуванията.

За съжаление Тодор Стоянов е поредният човек от по-опитната ни футболна генерация в региона, който ни напуска, редом с други футболни приятели от Средец, Сунгурларе и Лозарево.

Burgasfootball.com поднася съболезнования към близките и познатите на Тодор Стоянов.

Почивай в мир, бате Тошко !

Погребението е днес, 19-ти март (вторник), от 14:00 ч. в гробищен парк на с. Оризаре.