„Странджанец“ с нов президент, и Дико Киряков се завръща

Нови и положителни промени се осъществиха в последните дни в тима на „Странджанец“ /Царево/, научи Burgasfootball.com.
Участникът в „А“ Областна група е с променена клубна управа, а на треньорското кормило застава добре позната футболна фигура.

Президент на отбора вече е Калин Стоянов, който е сред водещите голмайстори на „Странджанец“ в последните няколко години.
За старши треньор е избран Дико Киряков, който се завръща на поста след кратка пауза.

„Ще се стремим към класиране в първата шестица на групата, защото не ни отива това 9-то място в таблицата. Нямаме напускащи играчи. Имаме 4 момчета от Созопол, всички останали са местни. Можем да обещаем, че няма да бъдем по-слаби от представянето ни през есента. Искаме и ще залагаме на млади местни момчета, които постепенно да бъдат налагани в мъжката гарнитура. Много важна за нас ще бъде и работата с подрастващите сега и в перспектива. Ще развиваме детско-юношеската школа, за да можем и в перспектива да захранваме с местни кадри мъжката гарнитура.“, сподели за Burgasfootball.com новият президент на „Странджанец“ /Царево/ Калин Стоянов.

Той разкри и друга любопитна новина от клубната кухня, а именно, че за старши треньор на мъжкия отбор е избран Дико Киряков, който ще направи своя официален повторен дебют на поста в неделя, когато „Странджанец“ приема „Бяла река“ /Зайчар/.

Двубоят е от 12-ия кръг на „А“ Областна група. Началният час е 15:30. Място на провеждане – Градски стадион в Царево.

BURGASFOOTBALL.COM