Водопад от голове на „Странджа Агрокорн“ - „Русокастро“


„Странджа Агрокорн“ загуби с 4:5 от „Русокастро“, в една от най-интересните пролетни срещи в Областните ни групи тази пролет, отразявани от #BURGASFOOTBALL.

Самият факт, че в мача паднаха 9 гола, говори красноречиво за добрата продукция, която не само съдържаше водопад от попадения, но и предложи пропусната дузпа, греда, динамичен, техничен и коректен футбол, за което трябва да бъдат поздравени състезателите и от двата отбора.

Красимир Михалев откри резултата в 7-ма минута, когато отбеляза от фаул за 1:0.

В 11-та минута Атанас Стоянов засече центриране на Стоян Тенекеджиев за 1:1.

Само две минути по-късно гостите излязоха напред в резултата, когато Костадин Джамбазов оползотвори извеждащо подаване на Атанас Стоянов за 1:2.

В 18-та минута резултатът вече бе 2:2. Сред голмайсторите се записа Стоян Николушев, който отбеляза след самостоятелен пробив в 18-та минута.

След още 4 минути „Русокастро“ отново водеше с гол преднина, отново след гол на Костадин Джамбазов, който реализира с воле след подаване на Стоян Тенекеджиев, който бе сред най-активните на терена.

В 27-ма минута гол вкара и Иван Грингов, който с глава засече центриране от корнер на Красимир Илиев за 2:4.

В 34-та минута гостите от „Русокастро“ пропуснаха дузпа чрез Стоян Тенекеджиев.

След кратка пауза головете отново продължиха.

Стоян Николушев намали на 3:4 в 51-ва минута, когато търколи топката във вратата на „Русокастро“ при центриране на Николай Стоянов и неубедителна намеса на вратаря Тодор Стоянов.

В 76-та минута зрителите на стадион „Странджа“ видяха нов гол във вратата на „Странджа Агрокорн“. За 3:5 вкара Стоян Тенекеджиев, който се разписа след пробив и центриране на Момчил Стамболски.

Преди последното попадение в мача бе регистрирана и греда на Красимир Илиев от „Русокастро“ в 76-та минита.

Крайното 4:5 оформи резервата в редиците на „Странджа Агрокорн“ Владимир Георгиев, който с глава засече центриране на Иван Христов в 87-ма минута.

Така след 90 минути игра, след страхотната футболна продукция и добрите впечатления от голеадата, двата отбора се разделиха с пожелания за нови успехи по футболните терени в региона.

В следващите си двубои „Русокастро“ ще е домакин на „Черноморски спортист“ /Обзор/, а „Странджа Агрокорн“ /Средец/ ще гостува на „Камено“. Двубоите от 20-ти кръг на „А“ Областна група са на 5-ти май, неделя, от 18:00 ч.

Във временното класиране на бургаската четвърта дивизия по-напред е „Русокастро“, който е 2-ри с 37 т., а „Странджа Агрокорн“ /Средец/ заема 5-та позиция с с 25 т.

Очаквайте трейлър от мача !