Севдали Тахир: Печелим служебно срещу „Балкан“, най-добрите сме

Че „Липа“ /Череша/ ще спечели мача си с „Балкан“ /Добра поляна/ служебно, това увери мениджърът на водача във временното класиране в „Б“ Областна група Запад Севдали Тахир. По обяд днес той посети ОС на БФС, където проведе разговор с ръководството на Областната централа, в който обясни претенциите си за изминалата среща от 12-ти кръг с „Балкан“ /Добра поляна/, която завърши 2:2.

След известна дискусия с управата на бургаския клон на БФС, мениджърът на „Липа“ е констатирал, че срещата ще бъде спечелена със служебен резултат.

„Срещу нас играха няколко човека, които са картотекирани в други отбори, но в „Балкан“ са с различни фамилии, ЕГН-тата обаче са им същите. Друг от футболистите пък играе едновременно за „Балкан“ и „Сокол“ /Порой/, което не е нормално. Има и друго. Срещу нас е участвал футболист, който предната седмица е получил червен картон срещу „Бяла река“ /Тополица/. Имаме доказателства, в БФС са наясно кое и как е, проверили сме документите. Пускаме жалба и си прибираме точките. Най-добрите сме в групата и продължаваме да мачкаме.“, категоричен е амбициозният наставник на „Липа“ /Череша/.

Очаква се в близките дни да заседава Дисциплинарната комисия към ОС на БФС, която, ако признае посочената от Севдали Тахир информация, трябва официално да присъди служебна победа за „Липа“.

Още по темата:


„Балкан” и „Липа” с равенство в емоционален мач със скандал и дузпи