Красиви голове решиха мача "Долно Езерово" - "Равнец"


„Долно Езерово“ се наложи с 2:1 над „Равнец“, в една от най-интересните уикенд срещи в Областните групи.

Домакините стигнаха до трите точки с два гола на Христо Иванов, а точен за гостите бе капитанът Иван Ангелов.

Мениджърът на „Долно Езерово“ Райно Иванов информира, че мача се е развил изцяло пред вратата на гостите.

„Гостите се бяха затворили и играха на контраатаки. Христо Иванов вкара и двата гола с удари от далечна дистанция - около 30 метра. 
„Равнец“ отбелязаха гол след една изритана топка напред. Нашият вратар не прецени добре ситуацията, хвана топката, но я изтърва и техният футболист я вкара на празна врата.
Изтървахме може би 5-6 чисти 100 % положения.
Стана хубав мач, но очаквах повече от "Равнец", които не ни затрудниха с нищо. Реално мача можеше да е с по-убедителна победа за нас.“, коментира Райно Иванов.

Получи се дерби мач. Двата отбора търсеха победата, късметът се усмихна на страната на домакините. Ние бяхме отново затруднени със състава. Паднаха красиви голове от страна на домакините. Надявам се за следващия двубой да се съберем.“, сподели старши треньора на „Равнец“ Димитър Радев, който игра цял мач, поради кадрови проблеми в тима. Той похвали съдийството в мача.

В следващата си среща „Долно Езерово“ ще бъде гост на „Ветрен“ в неделя, 14-ти април, от 17:00 ч., а по същото време, но в събота, „Равнец“ ще домакинства на „Звезденбург“ /Бс/.

Снимка: ФК "Долно Езерово"