„Черноморец“ /Нс/ вдигна титлата след 6:2 над „Устрем“ /Тънково/


Поредна шампионска титла добави в своята колекция „Черноморец“ /Несебър/.
„Черноморци“ бяха наградени в неделя с купа и медали, непосредствено след убедителната победа с резултат 6:2 над „Устрем“ /Тънково/.

Двубоят се превърна в истински празник за любителите на най-популярната игра, които предпочетоха да наблюдават общинското дерби.
Освен много голове, срещата предложи много динамика и истински футбол, за което похвали заслужават и двата отбора.

Не може да подминем факта, че гостите допринесоха с играта си двубоят да бъде повече от интересен, след като на два пъти повеждаха в резултата, преди „черноморци“ да изравнят повторно и да поемат контрола при цифровото изражение на статистиката с попадения в мача.

Първото място в крайното класиране на „Б“ Областна група Изток за „Черноморец“ /Несебър/ дойде след 19 победи и само едно поражение.

Последната загуба в официален мач за селекцията със старши треньор Павел Колев бе на 30-ти септември 2018 г., когато несебърлии отстъпиха с 0:3 при визитата си на „Звезденбург“ /Бс/, когото победиха в ответната среща с 3:2.

„Черноморец“ /Нс/ приключи първенството с 57 т. (и банкет), следван от „Звезденбург“ /Бс/ с 50 т., „Свети Влас“ - 40 т., „Устрем“ /Тънково/ - 38 т., и други.

Головете за „Черноморец“ /Несебър/ в изминалата среща бяха дело на Красимир Павлов /два броя/, Михаил Минчев /два броя/, Даниел Добрев /два броя/.

За „Устрем“ /Тънково/ се разписаха Тодор Тодоров и Стоян Янков.