Люляково е шампион ! Завръща ли се в Областните групи ?


Футболният отбор на Люляково спечели традиционният турнир на Община Руен, който се провежда всяка година по това време, във връзка с годишнина от основаването на общината.
Тази година в надпреварата се включиха 35 отбора от общината, които участваха във формат мини футбол 5+1. Сред участниците личаха формации от Руен, Топчийско, Трънак, Припек, Снягово, Рожден и много други.

Възпитаниците на старши треньора Рамадан Селим извоюваха титлата след победа с 2:0 във финалната среща над „Балкан“ /Планиница/. 
Това бе общо 5-та среща за деня на „люляците“, които играха още със съставите от Добромир, Зайчар, Добра поляна и Ябълчево.
Голмайстор за Люляково в двубоя с „Балкан“ /Планиница/ бе Илияз Илияз.

Преди това, в полуфинален мач Люляково завърши 0:0 в редовно време с Ябълчево, но при дузпите се наложи с 3:2. В другата среща „Балкан“ /Планиница/ спечели срещу „Победа“ /Вресово/ с 4:0.

Любопитен факт е, че състезателите от Люляково за втора поредна година стават шампиони в турнира, което е повод да се заговори отново за евентуалното завръщане на отбора в Областните групи. 
Ще видим ли Люляково във футболни срещи на стандартен терен скоро, поне за сега остава въпрос с повишена трудност.

Снимки: Община Руен