Еее, най-после ! „Черноморец“ /Нс/ влиза в „А“ Областна група


Шампионът на „Б“ Областна група Изток „Черноморец“ /Несебър/ влиза в „А“ Областна група. Това стана ясно след проведен банкет на несебърлии, които в неделя триумфираха с титлата в пета дивизия. На шумното парти „черноморци“ решиха категорично, че е време за промяна на обстановката във футболно отношение.

Както е известно, „Черноморец“ /Несебър/, който е неколкократен първенец на „Б“ Областна група (несебърлии са били първи и в „А“ Областна група, имат участие и във „В“ група), няколко поредни години дава отрицателен отговор при предложените покани за участие в четвърта дивизия.

Явно обаче, след осъществилите се промени в отбора, свързани с привличането на млади и талантливи състезатели (сред които Симеон Куминков, Димитър Попов, Петко Стоянов, Виктор Сърхошев, Димитър Кръстев и др.), е дошъл моментът за подвизи в четвъртото ниво на футболната ни йерархия.

Така след „Липа“ /Череша/, който триумфира като шампион в „Б“ Областна група Запад, вторият нов отбор в „А“ ОГ е „Черноморец“ /Несебър/.

На втората снимка: Легендата Янчо Жеков (в синьо) получава статуетка от своя съотборник Кирил Добрев за най-полезен състезател. Опитният футболист "подписа" за още една година с "Черноморец" /Несебър/, като ще бъде на разположение на треньорския щаб и в четвърта дивизия.

Автор снимки: "Черноморец" /Несебър/

Кампания | Пълен видео запис на футболната среща "Черноморец" /Нс/ - "Устрем" /Тънково/ (6:2)