Димитър Костов ще участва в „100 % BURGAS FOOTBALL”, задайте своите въпроси


Уважаеми посетители на BURGASFOOTBALL.COM, в етап на реализация е новото издание на предаването „100 % BURGAS FOOTBALL“.

В периода от 12:00 ч. на 15-ти юли (понеделник) до 12:00 ч. на 18-ти юли (четвъртък), всеки от Вас може да зададе конкретен въпрос към Димитър Костов, директор на спортно училище "Юрий Гагарин" - Бургас, председател на спортно-техническа комисия към ОС на БФС - Бургас, бивш елитен рефер, настоящ съдийски наблюдател и делегат на футболни двубои, като за целта влезе в групата на BURGASFOOTBALL.COM.
След това е необходимо да бъде коментиран поста с въпрос. Допуска се възможност за задаване на повече от един въпрос на коментирал публикацията.

Задължително е въпросите да бъдат коректно и уважително зададени, да бъдат с насоченост в областите български футбол, аматьорски футбол в Бургаска област, спортно училище "Юрий Гагарин" - Бургас и в компетенцията на нашият гост.

Въпроси, които не са тематични, съдържат вулгаризми, обиди и сходни, ще бъдат изтривани без предупреждение, следователно няма да бъдат зададени.
Въпроси, които се повтарят, ще бъдат задавани само веднъж.
Авторите на въпроси ще бъдат споменавани при направата на продукцията.

След селектирането на въпросите ще се пристъпи към етап на реализация на предаването.

Очакваме Вашите въпроси ТУК. Срок: 18-ти юличетвъртък, 12:00 ч.

Очаквайте новото издание „100 % BURGAS FOOTBALL” !