Добър баланс в контролите и повод за оптимизъм в „Карнобат“

Футболистите на „Карнобат“ приключиха лятната си подготовка след 6 проведени контроли (баланс 4 победи /срещу „Несебър“ с по 4:3 и 1:0, с 5:2 над „Червени войводи“ /Сливен/ и 4:2 срещу „Вихър“ /Айтос/ и две загуби) и 6 нови попълнения.

Петър Колев, Пламен Киров, Антон Атанасов, Иван Капитанов, Димитър Дончев и Димитър Райкински са сред новите попълнения на „Карнобат“. От юношите на клуба при мъжете вече е Кирил Димитров, който получи шанс за изява в контролните срещи.

От изброените имена впечатление прави завръщането на Петър Колев, който е сред любимците на местната публика. Всички останали нови момчета са млади, талантливи и перспективни.

Дебютната среща от новото първенство на Югоизточна Трета лига дава възможност на възпитаниците на старши треньора Георги Калоянов да започнат сезона като домакини срещу „Миньор“ /Раднево/. Това е и повод клубното ръководство на „Карнобат“ да покани всички местни привърженици на най-популярната игра да присъстват на Градския стадион на 3-ти август, събота, от 18:00 часа, когато ще бъде дадено началото на поредното участието на „Карнобат“ в Югоизточна Трета лига.